Access Consciousness ™

Ahol az ész megáll, ott az Access Consciousness megtalál!
bars-pontok

„Nem lehet problémákat megoldani ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel létrehoztuk őket.”

Albert Einstein

Ott ahol más módszerek már hatástalanok, ott az Access eszközeinek használatával új távlatok nyílnak. Megengednéd magadnak, hogy valami merőben új, szokatlan bukkanjon fel az életedben? Valami olyan, amiről még álmodni sem tudtál, mert annyira más minden eddig megszokott formától és struktúrától? Ez az Acces Consciousness. Egy merőben más, merészen egyszerű és ezáltal rendkívül hatékony eszközök összessége, amelyekkel rátalálsz a benned lévő végtelen lény végtelen lehetőségeire. Az eszközök jelentik részben a testen végzett kezeléseket, melyeket gyengéd érintéssekkel végzünk, és jelentik a szóbeli eszközöket. A kérdéseket és a tisztító mondatot. Ezekről bővebben a Blog részben tájékozódhatsz.

Ha kívánhatnál úgy, hogy tudod biztosan teljesül, mit kívánnál?

"Az Access nem a gyógyításról, a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát"

Gary M. Douglas
Az Access Consciousness Alapítója

Access Bars®

Az Access-ben a Bar-ok pontokat, sávokat jelentenek, melyeket érintéssel tudunk aktivá tenni, „futtatni”. Ha már valaki kapott Bars kezelést, onnantól futnak a Bárjai, csak nem a 100%-os kapacitással. Van, hogy spontán bekapcsolnak, felerősödnek, vagy kikapcsolnak.

Mit várhatsz egy Bars kezeléstől?

Mindazt, amit most még el sem tudsz képzelni. Legrosszabb esetben egy óra kellemes pihenést. A „legrosszabb” eset akkor lehetséges, ha nem leszel megengedésben. Ami tekintettel arra, hogy te választod ezt a kezelést, nagyon minimális esélyt kap ☺

Mi más, és mi minden lehetséges még?

Mi más, és mi minden lehetséges még?

Ha valaki oda adná neked a földi mennyország kulcsát…
Felismernéd? Választanád? Elfogadnád? Használnád?

Érdeklődöm

error: Content is protected !!