Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://mivanakkorha.hu. Az oldal tulajdonosa a Zs & Zs Trade Kft. Budapest 1172 Harsona u. 35.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

A kapcsolatfelvétel során kizárólag e-mail címhez jut hozzá a honlap tulajdonosa, annak ellenőrzésére, hogy a megadott e-mail cím valós-e és a tulajdonosa létező személy és valós adatokat adott-e meg nincs módja az adminisztrátornak. Az e-mail címeket nem adjuk ki senki részére, hírleveleket nem küldünk.

Sütik

Weboldalunk közvetlenül nem használ sütiket, ugyanakkor bizonyos külső szolgáltatások elhelyezhetnek sütiket egyes funkciók működtetése érdekében (pl. Google Maps, Facebook).

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

A felhasználók adatait nem tároljuk, nem osztjuk meg harmadik féllel.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Kapcsolati adatok

Rózsa Georgina

06 70 238 17 21
info@mivanakkorha.hu

További információk

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

A honlap tulajdonosa, ezeket az adatokat nem használja fel adatközlésre, direkt marketing célokra.

A honlapon lévő facebook profilra mutató link használatával az alábbiakhoz járul hozzá a felhasználó:

A mivanakkorha@mivanakkorha.hu facebook oldal cikkeinek like-olásával, a követésével kapcsolatban az adminisztrátor semmilyen személyes adatot nem kezel. A profil oldal like-olásával, követésével a felhasználó tudomásul veszi, hogy a facebook működése során szükséges algoritmusai ugyanúgy működnek, mint ahogyan azt a facebook-ra való személyes regisztrációja során elfogadta.

Tekintettel a facebook által alkalmazott algoritmusok nem ismeretére, a mivanakkorha profilt üzemeltető adminisztrátornak semmi ráhatása nincs arra, hogy a megosztott bejegyzések kinek, mikor jelennek meg a hírfolyamán.

Az adminisztrátornak arra sincsen eszköze, hogy valakit szándéka ellenére feliratkoztasson az oldalára.

A facebook-os hirdetési kampány során a facebook oldalt like-olók, követők, bármikor törölhetik magukat a mivanakkorha like-olói, követői közül, azokról az adminisztrátor semmilyen adatot nem tárol.

A csoportos foglalkozások, meditációk, képzések esetén a jelentkezők adatait (kizárólag keresztnév) a foglalkozás, meditáció, képzés napját követően töröljük. Azokat csak a terem méretének meghatározásához használjuk fel. Az ilyen eseményekre jelentkezők tudomásul veszik, hogy az adminisztrátor nem tudja garantálni, hogy a csoportban kik fognak részt venni. E-mailen történő jelentkezés esetén tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy az info@mivanakkorha.hu-ra érkező leveleket havonta töröljük vissza nem állítható módon.

A mivanakkorha.hu honlap tulajdonosa tevékenységéről nyugtát, igény esetén ÁFÁ-s számlát állít ki. Az ÁFÁ-s számlán szereplő adatokat a Számviteli törvény és NAV előírásainak megfelelően 6 évig tárolja, azokat semmilyen más célra nem használja fel.

Adatvédelmi tisztviselőt a mivanakkorha.hu oldal tulajdonosa, adminisztrátora nem alkalmaz tekintettel arra, hogy a GDPR 37. cikkének (1) bekezdése előírja, hogy adatvédelmi tisztviselőt három esetben kell kijelölni:

  1. ha az adatkezelést közhatalmi szervek vagy egyéb, közfeladatot ellátó szervek végzik;
  2. ha az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó fő tevékenységei olyan adatkezelési műveleteket foglalnak magukban, amelyek az érintettek rendszeres és szisztematikus, nagymértékű megfigyelését teszik szükségessé; vagy
  3. ha az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó fő tevékenységei a személyes adatok különleges kategóriáinak vagy a büntetőjogi felelősség megállapítására vonatkozó határozatokra és bűncselekményekre vonatkozó adatok nagy számban történő kezelését foglalják magukban.

 

Adatainak használatával kapcsolatban az illetékes hatóság a NAIH 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, 36-1-391-1400 ugyfelszolgalat@naih.hu

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

Nem használunk fel harmadik féltől származó adatokat.

Milyen automatizált döntéshozatalt és/vagy profilalkotást végzünk a felhasználói adatokkal

Nem alkalmazunk automatizált döntéshozatalt és/vagy profilalkotást.

Szabályozott iparág közzétételi követelményei

error: Content is protected !!