Álom Megvalósító Műhely

 Mit csinálunk?                                            Irányítunk.

 Mit irányítunk?                                          Magunkat.

Mért nem működnek a technikák, amiket eddig használtál? És ez mitől fog működni?

Ha van három erős lovad (test, lélek, szellem), de mindegyik más irányba húz akkor a szekered nem halad sehova. Viszont ha ez a három erős ló célt, irányt és lelkesedést kap, megállíthatatlanul, gyönyörűséges ívben utaztat életed minden pillanatában.

Az életed fizikai környezetét három fő tengelyed (képességed) forgása, iránya és ereje határozza meg. Ezek a: Test, Lélek, Szellem.

A testtel dolgozni, megváltoztatni dolgokat a leglassabb folyamat, ha időben mérjük. Ez a fizikai megnyilvánulásából adódik. Az hogy a test tapintható, érzékelhető és a fizikai világban érintkezni tud dolgokkal „lassabb” rezgést kíván. Az öt érzékszervvel kapcsolódik a világhoz. Tapintás, szaglás, látás, hallás, ízlelés. Ezekkel érzékeli a környezetét, és így hat a környezetére.

A test az autó kasznija. Látható formája van, megfogható, szagolható stb.

A lélek (szív) szintje egy finomabb, nem megfogható, de érezhető megnyilvánulás. Ez egy gyorsabb rezgésű frekvencia. Nem tömörül közvetlenül anyagba, de a szív indít minden vágyat, hogy megvalósuljon a fizikai valóságban. Ha ez nem jár sikerrel, bent reked az energia. Betegségeket, rendellenes működést hozva létre fizikai szinten is. Érzelmek, érzések, érzetek a hozzá tartozó fogalmak.

A szív az autó motorja.

A szellem számomra a gondolkodás tapasztalása, irányítása. Formába önti a szív vágyát. Erre a szintre próbál hatni a spirituális és ezo technikák jelentős része és a tudat technológiák.

Az első kettő (szív és test) van. Adott. A szívnek lehet „mondani” hogy ne szeress, szeretni fog. A test is adott. Létezik, bár megnyilvánulása módosítható minden szinten. Attól függően, mennyire válsz mesterévé a szellemnek.

A szellem az autó kormánya, sebességváltója.

A hármas sosem áll, mindig valamilyen sebességgel halad. Amíg élünk, a motor jár (szívünk ver). Amit megtanulnunk lehetséges és eredményes a földi létben, az a kocsink művészi irányítása. A motor  jár, a  sebességet és az irányt viszont mi határozzuk meg. Teljes szabadságunk van. Ha nem irányítod, akkor a tehetetlenség fizikai törvényeinek megfelelően a legkisebb ellenállás irányába tart. Ami számos váratlan, esetleg kellemetlen vagy éppen szerencsés eseményt hoz életünkbe. A kaszni sérülhet, ameddig totálkárosra nem törjük.

Ezen a műhelymunkán a három fő tengelyből mester hármast csinálunk. Olyan szinkronban leszel képes működtetni életed járművét, amelynél nagyobb gyönyörűség fel sem fogható a jelenleg ismert szófogalmakkal élve.

Olyan tuningolást hajtunk végre mesteri járműveden, amely nem „csak” arra tesz képessé, hogy sérülés nélkül haladj, hanem hogy egyre fényesebb, biztonságosabb, szebb szerkezettel érj célba.

Az aktuális programok a facebook-on.

error: Content is protected !!