Álom Megvalósító Műhely
2017-10-06
Mikor jönnek az eredmények?
2018-01-04
Mind

Félelem, pánik és egyéb finomságok

Kedves barátom, ha ezt olvasod bizonyára ezzel az érzéssel találkoztál, vagy még éppen éled és benne vagy nyakig.

Érdekes témakör ez, hiszen oly sok mindentől lehet félni. Konkrétan mindentől, bármitől.

Mi az, ami alapján bekapcsol ez az érzés, és mi az, ami miatt nem akarjuk ezt érezni?

Először is kezdjük azzal, hogy a félelem érzése rossznak van bélyegezve. Szabadulni kell tőle, meg kell oldani, meg kell nyugodnunk és így tovább. Könnyít-e ez a helyzeteden? Valószínűleg nem.

A természetben semmi sincsen feleslegesen. Ebből kiindulva, mi lehet a félelem érzésének célja?

A félelmet akkor érzed, ha vannak terveid, szándékaid, elvárásaid.

Tervezed, hogy holnap találkozol valakivel, de lehet, hogy nem. Reméled, hogy felkel holnap a nap, nem aggódsz annyira rajta, mert eddig mindig fel kelt reggel a nap. De lehet, hogy te nem fogsz. Félsz, hogy eljön valami, vagy éppen nem, az életedbe. Félsz, hogy megvilágosodsz, elveszted józan eszed, hogy szenvedni fogsz, hogy fájni fogsz, meghalsz, vagy szeretteid szenvedéseit kell nézned, vagy a világ szenvedéseit és így tovább a végtelenségig. Félsz, hogy egyszer kiderül semmi sem igaz, vagy éppen minden igaz. Félsz, hogy leomlik egy jelmezed, térdre esel, és azok, akik felnéztek rád megköveznek. Félsz, hogy nem tudsz meggyógyulni, félsz, hogy szegény maradsz, vagy leszel. Félsz, hogy terveid sosem váltod valóra. Félsz, hogy elbuksz. Félsz a test érzeteidtől, érzelmeidtől, emlékeidtől. Ítéletek, következtetések, koncepciók sokaságától félsz.

Figyeld meg kedves barátom, mi a közös ezekben?

 

Készítettem egy kedves hanganyagot, elsősegély nyújtásként. Mert amikor nyakig benne vagyunk a pánikban, a rettegésben, nem lenne szép elbagatelizálni ennek súlyát. Ez ott és akkor halálosan komoly dolog. Lehet, hogy éppen nincs időd a félelmeid gyökerét kiásni, meditálni, terápiázni. Legyen ez segítség neked, kedves Barátom. Addig amíg … eljön az idő.

 

Megrendeléshez írj az info@mivanakkorha.hu e-mail címre, vagy hívd a +36/70-2381721-es számot.

A hanganyag ára:    8 000 Ft. (ÁFÁ-val)

 

Mindig van más lehetőség!

 

Írta: Rózsa Georgina

 

 

error: Content is protected !!