Generatív Energetikai Fogászat – Generative Energetic Dentistry

Happy Mouth ™

Dr. Tom Kolso, jelenleg is praktizáló fogorvos a Happy Mouth ™ Generatív Energetikai Fogászatot az elmúlt 18 évben fejlesztette ki, melyet kiegészítő kezelésként maga is használ munkája során.

Az energetikai módszerét már világszerte tanítja, és kezelők ezrei alkalmazzák napi szinten, jövőbe mutató eredményeket elérve használatával.

A módszer sajátossága, hogy a fejen és arcon lévő energetikai pontok stimulálásával olyan változások érhetőek el, amelyekre korábban nem volt lehetőség.

Számos trauma, meg nem élt agresszió (cikk bővebben itt) záródik az évek során az állkapocs, íny, fogazat rendszerbe, nem beszélve az örökölt genetikai automatizmusokról. Ezek, ezzel a gyengéd módszerrel könnyedén oldhatóak, hogy egy másik valóságként a szájat a test újjá építhesse. Így válik valósággá az íny regenerációja, fogak növesztése, letört fogak újjáépítése, fogszuvasodás visszafordítása, megszüntetése, fogkő eltávolítás, nyál termelés és összetétel megváltoztatás.

Egy kezelés kb. 30 percet vesz igénybe.

Ha az elváltozások rég óta fenn állnak, foghiány vagy egyéb akut állapot a kezelések gyakorisága egyénileg határozható meg.

A kezelés nem helyettesíti a hozzáértő fogorvosi ellátást. Mindenképpen keresse fel fogorvosát amennyiben gyulladás, fájdalom, duzzanat áll fenn. Az energetikai kezelések a szakszerű és megfelelő fogorvosi ellátás kiegészítői, megkönnyítői, műtétek utáni gyógyulási szakasz rövidítésére szolgálnak.

 

Bejelentkezés: 06/70-238-1721 vagy az info@mivanakkorha.hu e-mail címen

 

Rózsa Georgina

Happy Mouth™ Certified Practitioner

 

 

error: Content is protected !!