Ha nem tudod bizonyítani ki is vagy…
2018-07-17
Rák, csontkinövések, zsír és minden, ami több, mint aminek látszik
2018-08-05
Mind

Gyilkos energia és a választás hajlandósága

Hajlandó vagy-e használni a gyilkos energiádat? Nem? Igen?

A jelenleg feltárt és oktatott orvosi biológia nézőpontjából a testben létezik egy úgynevezett „programozott sejthalál” elnevezésű dolog. Ez azért felelős, hogy a sejtek, amikor lejárt az idejük, vagy megsérülnek és az nem javítható, akkor önmaguktól megsemmisülnek.

A ráknak nevezett „rendellenes sejt burjánzás” a programozott sejthalál hiánya.

A testnek nem probléma az új sejtek létrehozása. Az orvostudomány még keresi a választ arra, hogyan lehetséges, hogy egy-egy szövet, szerv környezetben mindig a pont megfelelő sejtek jönnek létre. Misztikus :)

Nézzünk erre egy kis AC (Access Consciousness) nézőpontból spékelve az én nézőpontjaimmal.

Az én nézőpontom az, hogy a test tudja, amit tud, és ha nem állsz az útjába, akkor csodálatosan teszi a dolgát és még azon is túl.

Amennyiben nem vagy hajlandó használni a gyilkos energiáidat vajon működhet-e a programozott sejthalál a testedben egészségesen?

Úgy láttam a legtöbb embernél a gyilkos megnevezéshez társul sok olyan ítélet, definíció, amit teljesen elutasítanak – köszönhetően többek között bizonyos spirituális tanoknak is. Nézzük mi is ez.

Gyilkos – valamit kiirtani a létezésből, megölni annak beleegyezése nélkül. Mi van akkor, ha a gyilkos energia (AC definíció) ennél több és más? Hajlandó vagy-e ránézni, mit is jelent neked a „gyilkos energia”. Mi a te igazságod?

Lenne-e létezés a földön, élet, növekedés, ha a gyilkos energiát nem használnánk, nem használná a természet? Mi van akkor, ha a gyilkos energia „csak” a transzformáció egyik eleme? Mi van akkor, ha az átalakulás (elhalás, új minőségbe struktúrálódás, megjelenés) a legnemesebb dolog, ami történhet a létezésben? Ez persze csak egy érdekes nézőpont…

Tudod-e, hogy folyamatosan gyilkolsz? A szónak abban az értelmében, hogy megváltoztatsz dolgokat. Legegyszerűbb példám a levegő vétel. Veszel egy mély könnyű levegőt, de ezzel azt, amit beszívtál megsemmisítetted, átalakítod (transzformálod) és létrehozol valami egészen mást a kilégzésnél, és még tápláltad is tested és milliárdnyi sejted. Hajlandó vagy-e felismerni a dinamikus transzformátor működésedet? Amelyet torzítani tudsz ugyan, de születésedtől fogva a változás állandó cirkuláló dinamizmusa vagy. Hatsz a környezetedre.

Milyen lenne a táplálkozásod, ha azzal tekintenél rá, hogy: „igen, használok itt gyilkos energiát, megeszem a zöldséget, húst, bizonyos nézőpontból ezt most kiirtom a létezésből, viszont létrehozok belőle valami mást”. Mi van akkor, ha egy növénynek, állatnak az „felnemesítés” ha a tested részeként, bármilyen formában is, de része lehet? Mennyi orgazmikus örömtől fosztod meg magad evés közben, mert elutasítod a pusztító energiáidat?

Mi az én igazságom a gyilkos energiáról? Milyen ítéleteket, definíciókat, hazugságokat működtetek itt, amit, ha nem működtetnék mindez megváltozna, teljes könnyedséggel és örömmel?

Mennyire működne dinamikusabban az életedben az AC tisztító mondata, ha valóban hajlandó lennél elpusztítani dolgokat? Mennyi új választásba lehetnél intenzíven jelen, ha minden erődet elismernéd és használnád? A pusztítást épp úgy, mint a teremtést? Milyen jin-jang tánc az, amit ezzel megkomponálhatnál könnyedén és örömmel?

Ha soha többé nem használnál hibernálást, fagyasztást arra, hogy valami jónak definiált dolgot a létezésbe rögzíts, mi lenne lehetséges?

Ha nem hibernálnád a szépséget, szép testet, pénzügyi bevételeidet, kapcsolataidat milyen lenne az életed?

Ha többé nem szigetelnéd el önmagad az élet dinamizmusától, amiben a gyilkolás, születés látványa, érzékelése folyamatosan jelen lévő információ mennyiben változna az életed? És a tested?

Mennyi zsírt használsz arra, hogy szigeteld a tested, hibernáld, megőrizd azt, aminek megőrzése létezés ellenes?

Mennyi merevséget rögzítettél a csontjaidban, izmaidban, bárhol a testedben, energiáidban, hogy távol tartsd magad a pusztítás/teremtés dinamikus táncától?

Mit hozna az életedbe, ha megengednéd, hogy mindez létezzen, és ez legyél? Milyen lenne, ha nem a vagy-vagy-ból hanem az is-is-és-ből léteznél?

És ezzel a bejegyzéssel elpusztítottam pár szabad bite-ot, áramot, a klaviatúrán elhullott pár bőrdarabkám… :)

 

Írta: Rózsa Georgina

 

ui: Bízom az emberekben, hogy a gyilkos energiát abban a működésében használják, amiben többet teremt mindenki számára örömből, könnyedségből és ragyogásból (nem egymás  gyilkolászásra).

error: Content is protected !!