Happy Mouth ™ avagy hogyan lehetséges a fogfehérítés, törött fogak felépítése, fogszabályozás másképp, mint ahogy eddig ismertük?
2018-06-11
Access Consciousness® tisztítások Happy Mouth™ módra
2018-06-12
Mind

Happy Mouth ™ Mit tehetsz már ma a fogaid, ínyed egészségéért?

 

Mit tehetsz már ma a fogaid, ínyed egészségéért?

 

  1. Ha máskor nem is, de lefekvés előtt mozgasd át az állkapcsodat. Előre hátra, jobbra, balra. Ez kellemesen ellazítja a száj körüli izmokat, oldja a napközben felhalmozott stresszeket. Kezeddel dörzsöld át kedvesen az arcodat, paskold meg bőrödet. Férfiak esetében sokszor látható, ahogyan állkapcsukat összeszorítva, arcukon ráng az izomzat. Ezek nagyon káros hatással vannak a fogakra, nyál termelésre. Így növekszik a fogszuvasodás, fogak letörésének kockázata is.

 

  1. Beszélj szépen. Sok esetben megfigyelhető, hogy aki sokat káromkodik, kiabál, annak fogai nem csak, hogy szuvasak, plakk képződése is fokozottabb és sokszor már foghiánya is van. „Nem az betegíti meg az embert, ami bemegy a száján, hanem ami kijön rajta” – Sokféle módon értelmezhetjük ezt a mondatot a bibliából (Máté 15:11), de ez esetben is a megfigyelést javaslom. A csúnya beszéd a gyűlő és kitörni más módon nem tudó agresszió első fizikai megnyilvánulása, amely mások számára észre vehető. Amíg belső izom feszültségek, hasgörcs, állkapocs szorítás, szájzár formájában van (1. pont feljebb), addig „csak” befele káros. A káromkodással kifele is áramlik a düh, harag, tehetetlenség érzése, amely ugyan átmeneti megnyugvást ad, s jobb a semminél, de mégiscsak hat a testünk egészségére.

 

  1. Olajos öblögetés. Az ayurvéda és számos gyógyászati irányzat nagyra becsüli az olajak használatát. Igaz ez a szájra is, mivel az olaj képes kiszívni a szájban lévő méreganyagok jelentős részét, és nem mellesleg a fogak képesek felszívni kívülről is a benne lévő eszenciális anyagokat, hogy újra építse önmagát. Sajnos sok fogkrémben van glicerin, ami jó zsír oldó, s ugyan jól megtisztítja a fogakat, de ezáltal a védő bevonatot is károsítja, ami részben zsírból is áll a fogakon. Ezt az olajos öblögetéssel, az olaj rágcsálásával tudjuk kompenzálni.

 

  1. Minden étkezés után nyelveddel járd körbe a szád, fogaidat. Érzékeld milyen állapotban vannak, mire van szükségük. Ha úgy érzed, akár a munkahelyen is menj ki a mosdóba, öblítsd át a szádat, moss fogat, rágózz. Általános iskola alsó tagozatán úgy gondoltam nálam egészségesebb fogazatú ember nincs. Minden nap 3-4 almát ettem meg az iskolában. Büszkén mentem a gyerek fogorvoshoz, és bizony zokogtam, mikor sorolni kezdte, hogy szuvas bal alsó 5-6, jobb 7-8 stb. Pedig én olyan jó kislány voltam, azt mondták az alma jót tesz a fogaknak, tisztítja stb. A fogdoktorbácsi pedig közölte, hogy bizony, de utána nem sokkal fogat kell mosni, ugyanis az almasav komoly eróziót okoz a zománcon. S az én fogacskáimmal pontosan ez történt. Szétmarta az almasav :( . Képzeld csak el a sokféle étel mi mindent művel velük, és az ínyünkkel…

 

Összefoglalva, lényeges a mélyére nézni a mindennapi életünkben, hogy mik azok a helyzetek, amelyekben a tehetetlenség érzését éljük meg, hol vagyunk rabszolgák s ezeket feloldani mielőbb. Így sem belül, sem kívül nem okoz fizikai elváltozást testünkben a fel nem dolgozott, meg nem élt, meg nem oldott esemény.

 

Bármilyen szervi, testi bajod is legyen, az előbb utóbb a szádban is megmutatkozik. Dr. Tom úgy véli a betegségek 80%-a a szájból indul. Bárhogy is legyen, a test egy összefüggő rendszer. Ahogy a talpon, tenyéren, ajkakon, fülön is minden szerv reflex pontja megtalálható, úgy a fogak is rendelhetőek egy-egy test tájhoz. Mindegy, hogy a testet kezeljük vagy a fogakat, mindkettő hatással van egymásra oda-vissza. Mint kint úgy bent, mint lent úgy fent… Az én nézőpontom szerint, mivel a szájat a test kapu őrének tekintem, itt csapódik be elsőként minden, ami nem tápláló vagy éppen tápláló a szervezetünknek.

 

Mindenképpen hasznos a szánkkal kapcsolatban tudatosabban élnünk.

Energetikai fogászati kezelésre bejelentkezés az info@mivanakkorha.hu címen, vagy a 06/70-238-1721 számon tudsz. Várlak szeretettel.

Írta: Rózsa Georgina

Happy Mouth™ Certified Practitioner

error: Content is protected !!