Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Zs & Zs Trade Kft. a honlap működtetése során a 2011. évi CXII. tv. azaz „Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról” szóló törvényben foglaltak szerint jár el.

A honlap böngészése során a honlapot üzemeltető anonim adatokat gyűjt a felhasználói élmény fokozása érdekében. A külön engedélyhez kötött adatfelhasználást a honlapra látogató külön beleegyezésével teszi meg.

A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, animáció stb.) – a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve – csak a Zs & Zs Trade Kft. előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

Felhívjuk figyelmét, hogy a felhasználás során a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések, kiemelten: a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény, a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. tv.), a Büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény, a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.) és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény az irányadóak.

Tartalom felhasználása

A honlap tartalma, annak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel kivéve a szabad felhasználás körébe eső tartalmakat.

Az idézéshez nem szükséges előzetes engedély. Az idézés során – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a honlap idézett részére.

Egyéb

A honlap tartalmi elemei engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlapon szereplő információk, cikkek tartalma a szerzőjük egyéni nézőpontjait tükrözi. Az információk felhasználó általi félre értelmezéséért, az ebből eredő kár(ok) bekövetkeztéért a szerzőket felelősség nem terheli.

Amennyiben további kérdései lennének, kérjük írjon az info@mivanakkorha.hu e-mail címre.

Utolsó módosítás: 2016. május 18.

error: Content is protected !!