Rózsa Georgina vagyok

Jöhetsz hozzám bármilyen okból, ha úgy érzed, hogy problémád van testi, vagy lelki szinten, ha elakadtál, ha fejlődnél, ha többet szeretnél örömből, könnyedségből itt, még ebben a földi létezésedben.

Kezeléseim során többféle eszköz áll rendelkezésemre, ezek közül a legkedveltebb jelenleg a Bars® kezelés. Ez 32 pont a fejeden, amelyek gyengéd érintésével megváltozhat az egész életed. Ha igényled a kezelés közben szóbeli facilitálással is gyorsíthatunk a változásokon, de akár alhatsz is.

Az Access Bars® oktatója is vagyok, így te is kezelővé válhatsz, és bekerülhetsz a nemzetközi facilitátori csapatba. Kezelheted ezután családod, barátaidat, de akár üzletet is építhetsz rá, vagy hozzá adhatod jelenlegi praxisodhoz, például masszázshoz, kozmetikai kezeléshez stb.

Az Access Consciousness™ –ben vannak testkezelések is. Ezek a testen különféle területek, amelyeken energiákat futtatunk. Például MTVSS-t (Molecular Terminal Valence sloughing System) amely egy intenzív immunrendszer aktiválás, amely a szenvedést, fájdalmat, betegségeket és korlátokat teremtő dolgokon képes hatásos változásokat generálni, vagy a MIMIKRI testkezelés, amely a tudattalan másolásokat kezdi kikulcsolni testi szinten. Például, ahogy megjelenik testedben az örökletes deformitás, vagy úgy viselkedsz, mint valaki, akire pont nem is akarsz hasonlatos lenni.

Emellett a test sejtszintű kommunikációmmal tudlak segíteni abban, hogy mi az, ami hozzájárulás a testednek (táplálék, mozgás) vagy mi az, ami egyáltalán nem jó számára. Segítelek abban, hogy megértsd tested nyelvét, hogy életed egészséges testben telhessen :)

Tartok műhely munkákat a „gondolatok kikönnyítése” céljából, mely Abraham Ester Hicks tolmácsolásában leírt, és elmondott tanításaira épül. Ez segíthet abban, hogy régóta beragadt gondolati mintáidat, amelyek tönkre teszik mindennapjaidat, megváltoztasd. Nem pozitív gondolkodás ez, hanem egy közelítés az ellenállás mentesség állapotához, könnyedséghez. Ehhez az érzelmi létrát használjuk, melyhez a gondolatokat párosítjuk, s újabb gondolatokkal (átfogalmazott mondatokkal, amelyek valóban igazak neked) ki tud hozni magad depresszióból, kétségbeesésből, kilátástalanságból.

Dr. Tom Kolso praktizáló fogorvos által tanított “Generatív energetikai fogászat” eszközeit használva tudok segítségedre lenni, ha szeretnéd fogaid, ínyed egészségét és szépségét megőrizni, javítani.

Access Bars™ Facilitátor – oktató, kezelő

Access Consciousness® – test kezelő

Happy Mouth™ – minősített kezelő

www.mivanakkorha.hu +36/70 238 1721

Várlak szeretettel tanfolyamaimon, kezeléseimen.

error: Content is protected !!