Pénz tanfolyam

 

Van pénzed? Elég is? Ha túl sok van, könnyen elmegy? Nehezen szerzed meg? Hogy érzed magad, ha a pénzre gondolsz?

 

Gyere el erre a tanfolyamra és úgy mész el, hogy megváltozik a világod.

Minden nap gondolatok milliárdjai jelennek meg a fejünkben, amiket vagy elhiszünk, vagy nem. Ha nem tetszenek küzdünk ellene, ha tetszenek helyeseljük őket. Bárhogy is van, úgy tűnik, hogy a gondolatainkat mi gondoljuk. De akkor miért olyan veszettül nehéz a gondolataink irányítása?

Ebben segítségünkre lesz az érzelmi tónusskála, amelyet különleges módon fogunk használni.

Minden gondolathoz csavarodik egy-egy érzelem típus. Akár a tépőzár. Ha nagyon rossz a kedvünk, hiába akarunk szép dolgokra gondolni, csak rosszabbul érezzük magunkat. Úgy szoktam mondatni „túl nagy szakadékot akarunk átugrani”. Persze nem lehetetlen, de a régi, makacs, sokat tisztogatott berögzült sémákból való kilépés, ilyen nagy távolságból – dühből a nagyrabecsülés érzésébe átugrani – igen nagy erőket igényel.

Van erre egy könnyebb, egyszerűbb módszer, amit ezen a tanfolyamon megtanítok neked. Sőt, együtt készítjük el az első saját „Létrádat”, gondolatok „kikönnyítésével”, felhasználva az azokhoz tapadó erőket. Az erő az érzelmekben igen intenzíven van jelen, melyeket elnyomni, jelentéktelenné tenni lassú öngyilkosság. Ezen a tanfolyamon ezeket az erőket felszabadítjuk, és az érzelmi létrádon Te magad fogsz egyre feljebb kerülni.

Ha már meguntál egy adott érzelmi állapotot, egy gondolati sémát, ez nagyszerű módja lesz, hogy bármikor megváltoztasd.

Gyere el, és a kezedbe kapsz egy olyan módszert, amit bármilyen egyéb modalitással kombinálhatsz. Lehet ez Theta Healing, Acces Consciouesness, reiki, bármi a világon.

Érzelmei a legtöbb embernek vannak :) ahogy gondolatai is. Ezek közösek bennünk, használjuk fel, használjuk jól a bennük rejlő erőket!

 

Várlak 2018.10.06.-án, szombaton 15-18 óráig

Tanfolyam díja: 30 000 Ft.

Helyszín: Budapest Pannónia utca 6. 3-as kapucsengő

Bejelentkezés az info@mivanakkorha.hu vagy a 06/70-238-1721 es számon.

Örömmel várlak:

Rózsa Georgina

 

error: Content is protected !!